Voor het INSCHRIJVINGSFORMULIER, klik op deze TEGEL en vul vervolgens alle gegevens correct in. Inschrijvingen zijn mogelijk vanaf zaterdag 2 januari 2016 om 9u00 stipt. Wees er op tijd bij om zeker te zijn van een plaatsje!

Ben je klaar om je kinderen de week van hun leven te bezorgen? Wij alvast wel! Gedurende de hele maand juli ontvangen wij vier groepen van kinderen tussen de 8 en de 13 jaar. Zij kunnen een hele week meewerken op de boerderij, spelen een hele boel leuke spelletjes en doen tal van toffe uitstappen! Hieronder kan je ontdekken wat zo een hele week boerderijpret inhoudt. Je vindt hier ook al de praktische informatie die je nodig hebt! Véél plezier!

 

 

 

__

Voor het INSCHRIJVINGSFORMULIER, klik op deze TEGEL en vul vervolgens alle gegevens correct in. Inschrijving voor 2016 is niet meer mogelijk, je kan je op deze manier wel nog op de wachtlijst zetten.

GROEPEN

NIEUW !
___
WELDRA !
___

Voor het eerste deelnemende kind van het gezin .... euro en voor ieder volgend kind uit hetzelfde gezin .... euro.

De exacte data van de vakanties in 2016:

Kamp 1: 9 - 14 juli 2017

Kamp 2: 16 - 21 juli 2017

Kamp 3: 23 - 28 juli 2017

Kamp 4: 30 juli - 4 augustus 2017

 

Alle vakanties van 2016 zijn volzet, je kan je wel nog steeds op de wachtlijst zetten door het inschrijvingsformulier in te vullen.

 

VOLZET

VOLZET

VOLZET

VOLZET

VOLZET

- PRIJS? Voor het eerste deelnemende kind van het gezin 260 euro en voor ieder volgend kind uit hetzelfde gezin 245 euro.

In de volledige maanden juni, juli en augustus, is iedere zondag voor ons een 'knuffelzondag'. Dan stellen we onze boerderij open voor iedereen die geïnteresseerd is. Families, gezinnen, met of zonder kinderen, ... iedereen is welkom voor een rondleiding op ons bedrijf. Afhankelijk van de groep wordt er een evenwicht gezocht tussen het informatieve deel voor de volwassenen en het speelse deel voor de kinderen. Hieronder kan je ontdekken wat de hele rondleiding te bieden heeft.

 

Doorheen het jaar ontvangen wij geen gezinnen. Eventueel kan er een uitzondering gemaakt worden indien de groep/familie groot genoeg is. Informeer hiervoor bij BOERIN FINI.

Voor inschrijvingen, klik op deze tegel en vul vervolgens het formulier in.